zondag 16 oktober 2011

Week 7


Was me dat een drukke week zeg…

Het begon al op maandagochtend. Samen met de klas van juf Hilde trokken we naar het postkantoor om daar onze pakketten op te sturen naar de scholen die meedoen aan ons comeniusproject. De kinderen kozen het gepaste postpakket en lieten het pakket frankeren. Nu nog wachten op een antwoord…

In de namiddag stond er een toneelvoorstelling gepland. We wandelden flink naar de Biekorf waar we genoten van de voorstelling ‘Vader, Moeder, ik en wij’.


Het antwoord liet niet lang op zich wachten, toen we na de voorstelling terug op school kwamen, kregen we van juf Marian een wel heel erg dikke envelop. De envelop kwam van een school uit Wales. In het pakket werden alle leerlingen en hun school uitgebreid voorgesteld.





Dinsdag liepen we de longen uit ons lijf op de jaarlijkse loopcross in de Koude Keuken. Iedereen deed zijn uiterste best, onze klas haalde maar liefst drie bekers. Dikke proficiat aan alle lopers!!!





                
In de namiddag picknickten we gezellig op het speelplein en vierden we Steve zijn verjaardag.

Woensdag vierden we juf Martine haar 60e verjaardag en op donderdag gingen we samen met het tweede leerjaar van de Gistelse Steenweg op zoek naar een (snoepen)schat.




Vrijdag gingen we naar de winkel want er moest dringend inkopen gedaan worden. Steve eet heel graag pannenkoeken, dus speciaal voor zijn verjaardag bakten we met de klas heerlijke pannenkoeken. Het werd een gezellig feestje, een ideale afsluiter van een toffe week.

Ondertussen liet juf Marleen weten dat ze veilig en wel aangekomen is in het zonovergoten Spanje…              

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat ik Steve zijn feestje heb gemist, maar hier in Spanje is het ook heel leuk! Ik zal vrijdag veel kunnen vertellen en ben ook al benieuwd naar jullie verhalen! Een dikke knuffel voor allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen