vrijdag 16 november 2012

week 10

Wie dacht dat naar school gaan saai is? Lees dan maar eens onze klasblog!
Deze week zat alweer vol speciale activiteiten!
Maandag zijn we nog rustig gestart. Er kwam wel bezoek in de klas: een groep grote meisjes, die voor juf leren, kwamen eens kijken hoe wij werken in de klas.

Dinsdag was er unihoc-tornooi in De Varens. Iedereen speelde supergoed, ook al waren de tegenstanders groter en sterker, we lieten ons niet doen en konden zelfs 3 keer winnen!
Hier vind je nog meer foto's



Woensdag was juf jarig en werd ze al verrast met geschenkjes, tekeningen en een liedje. In afwachting van het echte feest op donderdag...

Donderdag was een echte feestdag! We gingen eerst zwemmen, maar na het zwemmen fietsten we niet terug naar school maar naar het huis van juf. Daar staken we de kaarsjes aan, dronken we kinderchampagne en aten allerlei hapjes.  We gingen ook eens kijken op de kamer van Brecht met alle muziekinstrumenten.


Iets na 12 uur kwamen meester Jean-Pierre en meester Niels om samen naar café "In de vriendschap'" te fietsen. Daar aten we lekkere spaghetti. Juf Rita kwam ook bij ons eten en het werd een gezellig etentje! Na het eten mochten we van cafébaas Peter allemaal een pintje leren tappen. Dat lukte prima! Daarna kwam juf Marian langs en dronken we samen nog iets. De meesters en juf Rita moesten weer gaan werken, dus kwam juf Martine om mee te fietsen. We fietsten terug naar het huis van juf en aten daar een stukje taart als dessert. We speelden nog een gezelschapsspel en fietsten daarna door de Koude Keuken terug naar school.









Kijk hier naar alle foto's van deze leuke dag

Vrijdag was projectdag: we werkten aan ons project van "de Kleine Prins": 's morgens bespraken we ons stukje van het verhaal, we werkten rond het gevoel van "tristesse"
In de namiddag werkten we samen met de klas van juf Hilde. We schilderden zonsondergangen. Daarna gingen we een stukje film opnemen voor in de grote film die we maken met de hele school.
We gingen niet naar huis om 16u, maar trokken naar een mooie plek en wachtten daar samen tot de zon onderging. Om 18u kwamen de ouders ons ophalen op school, maar we aten eerst nog allemaal samen een hotdog.
De foto's van deze activiteit tonen we later.  En natuurlijk zul je de resultaten kunnen bewonderen in de film op 16 maart!

En nu: genieten van een welverdiend weekend!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten