vrijdag 22 februari 2013

week 21


Na een week vakantie begonnen we meteen goed met een verjaardagsontbijt in de Hema, aangeboden door Petrouschka!Het was heel lekker en gezellig. En omdat Petrouschka ook iets wou doen bij juf Joke was er in de namiddag nog een traktaat, het kon niet op!










Dinsdagmorgen was er netbaltornooi voor de meisjes. Ze deden heel hard hun best!
Ondertussen bleven Sven en Steve bij juf Kristien, waar ze chocoladepudding maakten voor de meisjes. Dat werd dankbaar opgesmuld in de namiddag! We maakten ook de laatste opnames voor de film, in de snoezelruimte, waar enkele meisjes in slaap vielen op het waterbed!



Woensdag werkten we flink aan taal en rekenen, want dat is natuurlijk ook nodig...


Donderdag gingen we voor het eerst sinds lange tijd weer met de fiets naar het zwembad.  Steve had vooraf samen met meester Stefaan alle banden opgepomt. Cathérine reed voor het eerst op een grote fiets en dat ging prima! Sommige kinderen moeten duidelijk nog iets doen aan hun conditie na de winterstop ;-)
Het zwemmen ging wel vlotjes. Cathérine zwom ook haar eerste meters zonder hulp.

In de namiddag werkten we aan onze brieven voor de klas van meester Dries. We gingen op toer in de school om foto's te nemen van de mensen en plaatsen die we aan hen willen voorstellen.



Vrijdagmorgen werd er superflink gerekend! Terwijl Petrouschka haar tafels oefende op de computer en Sven werkte op Maatwerk Rekenen, oefenden we met de anderen alle sommen tot 20, die we gebruikten bij  het cijferen met hele grote getallen!

Omdat meester Stefaan ziek was, gingen we samen turnen met de klas van meester Niels: eerst enkele oefeningen met de bal en daarna een voetbalwedstrijdje.

We mochten als eersten al een stukje van de animatiefilm bekijken bij meester Paul, die alles monteert. En we zagen dat het prachtig wordt!

Volgende week zijn er alweer 2 jarigen: zondag Keana en woensdag Sven.
Maandag vieren we feest voor Keana en woensdag trakteert de mama van Sven ons ook op een ontbijt in de Hema. Ze beginnen ons daar al te kennen :-)
4 jarigen in de kortste maand van het jaar, dat kan tellen! 



Klik hier voor meer foto's 

2 opmerkingen:

  1. hallo kinderen .
    iknvond een leuk week en zeker het verjaardag van keana en sven .
    ik wens julie een pretig weekend groeten vancatherine

    BeantwoordenVerwijderen