donderdag 8 september 2011



Vandaag was het alweer een drukke dag voor onze klas!
We wilden graag met de fiets naar het zwembad, maar het regende...
Dus gingen we maar met de bus mee. Cathérine oefende flink bij juf Jo, Keana deed goed haar best bij meester Stefaan en de anderen zwommen superflink bij meester Jurgen. Na het oefenen werd er nog even gestoeid met juf , meester Dries en meester Niels. De kinderen vlogen door de lucht, zaten op hun schouders en hadden dolle pret!

Toen we terug op school kwamen regende het niet meer. Toen hebben we toch maar een klein fietstochtje gedaan. Het was voor veel kinderen de eerste keer op de weg en ze deden het fantastisch! Vooral voor Cathérine, die nog maar pas zonder steunwielen fietst: een hele grote BRAVO!





















Na de middag moesten we een heel eind stappen. Gelukkig konden we even binnenwippen in het kapsalon van de papa van Alessandro en kregen we elk een lolly.
We bezochten het Hallenhuis. Een huis waar de mensen hier héél lang geleden in woonden . We zagen mensen die zoals vroeger spelden maakten in brons, beenderen bewerkten, wol sponnen en weefden, leer bewerkten,... Er was ook een man op een paard. De kinderen keken aandachtig en hebben ervan genoten!

Ik denk dat de kinderen goed zullen slapen vannacht!

1 opmerking:

  1. Meester Niels heeft er nog altijd pijn van in zijn rug! Amai, amai, zo geweldig dat Allesandro was! Volgende keer zal ik eens op zijn schouders moeten zitten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen